2016-10-17

Helg och vardag

Det var en fin helg! Sonen fyllde sex år och hade barnkalas på lördag, med halloweentema. Igår bara byggdes det lego, åts donuts och sågs på film. Själv har jag snöat in på att se SNL-klipp på Youtube - den nyaste säsongen känns ovanligt bra. Eller, allt med Kate McKinnon är ovanligt bra. Jag älskar att se på henne för hon ser alltid ut som om hon själv också har så roligt då hon spelar - det är säkert en illusion, kreerad genom benhård professionalism, men jag gillar det.

Idag försvann plötsligt hela förmiddagen till administrativa grejor - svara på enkät om böcker, söka ersättning av försäkringsbolag för en resa som inte blev av, skicka diverse mejl - så att när jag såg på klockan och den var tio i tolv fick jag en chock. Hur kan det redan vara lunchtid, jag har ju inte ens kommit igång på allvar än! Aaaa. I morgon åker sonen med sin mormor på höstlovsresa till Österbotten (jag sällar mig till dem lite senare), då skall jag njuta av att få göra LÅNGA arbetsdagar och inte behöva hämta på dagis halv fyra.

Nu skall jag värma lite basghetti från igår till lunch och försöka stretcha axlarna som värker av min dåliga arbetsställning. Sen hoppas jag hinna få något verkligt arbete gjort, också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar