2016-08-15

Gallupdags

De senaste dagarna har jag funderat över en sak.

Releasefest eller inte releasefest?

Jag har haft två, för Anaché och för Maresi. Det var väldigt roligt och jag tror att den första releasefesten jag ordnade var Svenskfinlands första, men jag är inte säker.

Det jag undrar över är om folk är trötta på releasefester. Orkar någon komma? Vad vill man ha ut av en bra releasefest? Svara gärna i kommentarerna!


15 kommentarer:

 1. Jag tycker absolut du ska ha releasefest, tycker det är så kul att få träffa författaren och alla bra typer hen samlar kring sig. Dessutom läser du så himla bra dina egna texter så tycker absolut du borde läsa en snutt, kanske en kort intervju? Eller så bara party och bubbel! Hursomhelst – I'll be there! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan alltid lita på dig, Kugge! Responsen har ju i övrigt inte varit direkt överväldigande, så vi får nu se :-)

   Radera
  2. Haha. Nå om inte annat kan du och jag dricka bubbel! :)

   Radera
 2. Jag är helt för rädd för att uppfattas som en stalker för att komma på sådana, åtminstone om jag inte känner författaren personligen, fast jag tycker idén låter trevlig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men Koko, de gäster man blir ALLRA gladast över är ju dem man inte känner! För de är inte där för att de känner sig tvungna pga vänskap :-)

   Radera
 3. Zombiegrävlingen Nora16 augusti 2016 11:57

  Alltså, jag tycker det finns alldeles för lite releasefester! Eller så är jag alltid upptagen. Jag röstar för releasefest! Uppläsning skulle vara kul, som Kugge redan nämnde. Och cupcakes :)

  SvaraRadera
 4. Jag vill så jättegärna komma på din releasefest. Hoppas du ordnar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hurra, det låter som om folk vill komma, kanske jag skall ta mig i kragen!

   Radera
 5. Tycker det låter som en ypperlig idé även om jag knappast kan delta. Om den inte är på lämpligt gångavstånd förstås. Tågen går ju så dåligt nuförtiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst vore det roligt att ordna en i Karis? Och så mycket enklare för mig. Men som konstaterat är ju avståndet från Hfrs hit såååå mycket längre, så då skulle väl ingen komma...

   Radera
 6. Det är väl klart att du ska ha en releasefest! Det är 1) kul 2)spännande och intressant att möta författare och 3) det är väl en grundsten i att lansera boken? Steg ett A i marknadsföringskampanjen, steget innan morgonsoffan i TV och intervjuer på Bokmässan ;)

  SvaraRadera
 7. Jag ser releasefester som bröllop eller dop: En chans att fira att något roligt som har hänt. Klart att du ska ha en releasefest!

  SvaraRadera