2016-08-09

Fem saker jag ser fram emot

Malin Klingenberg skriver om fem saker hon ser fram emot i höst. En utmärkt bloggidé som jag genast lånar!

1. Jag ser naturligtvis fram emot att Naondel skall komma från tryckeriet. Samtidigt är jag oerhört nervös för hur den skall tas emot. Mer nervös än jag varit med någon av mina romaner.

2. Bokmässan i Göteborg. Jag har flera fantastiska seminarier och monterprogram, och ser fram emot så mycket kring mässan: Att åter få besöka min gamla studiestad Göteborg, att få träffa massor av mina fina vänner och kolleger jag ser alltför sällan, och att få lyssna till intressanta samtal och seminarier.

3. Mamma och jag skall resa till Stockholm i september, det väntar jag ivrigt på. Vi skall bo på fint hotell, äta massvis med god mat och springa på utställningar och museer.

4. Louis CK! Jag gav maken biljetter till hans standupshow i födelsedagspresent, och denna månad är det dags. Vi är stora fans av Louis CK och hans svarta humor. Ishallen är kanske inte den mysigaste av arenor för standup, men jag tror det kan bli bra ändå.

5. Höstens fester! Jag är en enstöring som trivs bäst i mjukisbyxor och yllesockor, men då och då förvandlas jag till partypingla. Och hösten är förlagsfesternas och releasefesternas förlovade tid. Jag har klänningarna. Jag har skorna. Jag har smink från Urban Decay. Jag är redo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar