2015-03-07

Sovrummet! Före och efter!

Nå äntligen har vi kommit så långt med sovrummet att jag kan visa hur där ser ut! Jag ville egentligen ha precis allt klart, alla lampor uppskruvade och hela hyllan "inredd", men nu kan jag inte ge mig till tåls längre. Först de obligatoriska före-bilderna. Här får ni se husets mörkaste, kallaste och tristaste rum där vi inte ville vara alls utom då vi sov.
Det slutade med att vi gjorde om allt. Det är ny takpanel, nyslipat och -lackat golv, nya tapeter, nya skåpdörrar, nya möbler, ny taklampa. Det enda vi egentligen behåller är läslamporna, men dem har vi inte satt upp än (skräcken för att borra fel i den vackra tapeten är stor!). Ta-daa! Här är det nya, fräscha sovrummet som nu känns som husets ljusaste och vackraste rum:Jag är ännu inte helt på det klara med vilka böcker som skall få flytta in i den här enorma hyllan och vilka prylar som skall få vara där. Den runda "äggliknande" saken är en lampa, som vi måste lyckas installera. Vi skaffade en så här stor ny hylla för att alla husets övriga bokhyllor svämmar över, men nu ställs vi då inför problemet: bokhyllorna måste omorganiseras! Och det är inte världens lättaste uppgift. Men jag slutar stressa och låter det ta sin tid. Ikeas små prylbyråer där nere till höger skall jag antingen måla om eller så får de bli sonens. Hans legon kanske kunde få sorteras där.

Jag är  nöjd. Med ens är det som om huset fått ett tilläggsrum för plötsligt vill vi ju vara här inne.

11 kommentarer:

 1. Det blev jättefint Maria! Ljust och luftigt.

  Lycka till med bokflytten! :)

  /Alexandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och den flytten tar nog sin stund...

   Radera
 2. Mer än värt all möda! Mu

  SvaraRadera
 3. Jag förstår att du är nöjd. Så jäkla snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag blir glad var gång jag kliver in i rummet.

   Radera
 4. Jag förstår att du är nöjd. Så jäkla snyggt!

  SvaraRadera
 5. Blev ju superfint med nya sängen och allt, bra att det löste sig med den och madrasserna! Fick ni mörkläggningsgardinkombo?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera