2015-03-11

Arra recenseras!

Ibland kan det kännas lite sorgligt det här att då en ny bok utkommer "dör" de gamla ganska effektivt. Över lag är det ju också så att böcker har så väldigt mycket kortare livslängd idag än vad de hade förr. Därför är det extra roligt att ramla över bloggrecensioner av mina äldre böcker. Som denna fina recension av Arra. "En vacker saga som utmanar alla kvinnor att våga vara starka."

3 kommentarer:

 1. Du glömde länken, antar att det är den här? http://bokhuset.ax/2015/03/04/arra-legender-fran-lavora/

  Jag reagerade på "Författaren går djupt in i barnets och sedan den unga flickans misär och det är så oerhört sorgligt allting." Det är en av de saker jag gillar i ditt skrivande, ärligt talat, inte misär direkt, men att du vågar låta mörkret finnas där, utan att göra det till ett självändamål. I Arra är hon oönskad och det leder till att hon inte får en röst. I Anaché [spoiler] grät jag floder när delar av Anachés familj dör i stormen - men samtidigt är det ju en förutsättning för det som sedan händer.

  Jag håller med, det fokuseras för mycket på nya böcker ibland. Jag tror jag ska köra en utmaning :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Länken är nog där i inlägget!
   Det låter som en bra utmaning :-)
   Det lustiga är att jag har så mycket mörker i mina böcker men inte är så förtjust att läsa om mörker...

   Radera
 2. Aha, jag missade den, den var så diskret. Jag försökte klicka på citatet och det var ju inte en länk. Jag har samma problem i min blogg, att länkarna inte märks, så jag har börjat stryka under dem själv.

  Jag skickade utmaningsförlag till bokbloggsjerkan, så blir det förhoppningsvis lite flera bloggare som hoppar på förutsatt att hon publicerar den, men jag tog till rejält och sa "minst hundra år gammal".

  SvaraRadera