2014-04-24

Cookie monster (get it?!)

Ligger du hemma i en dunderförkylning (som så många verkar göra nu på vårkanten)? Har du en lång väg att pendla till jobbet? Behöver du ett intressant samtal i hörlurarna för att komma dig iväg på joggingrundan? Tycker du om att läsa och/eller skriva fantasy? Då skall du ladda upp det senaste avsnittet av Fantastisk podd och lyssna! Grupp Västkusten diskuterar kakor och icke-mänskliga karaktärer. You can't beat that.

2 kommentarer:

  1. Förlåt att jag ännu inte lyssnat. Jag är säker på att jag kommer att gilla. Kakor och sånt. What´s not to like? En vacker dag lyssnar jag nog, är hemskt nyfiken, men också omgiven av så fans produktiva människor som spottar ut sig så mycket filmer, pjäser, poddar och tv-program att det blir helt löjligt svårt att vara ajour me allt. Definitivt ett lyxproblem, men ändå!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Ids inte be om förlåtelse för nåt sånt. Jag har samma problem ju: alla dessa vänner som skriver böcker som jag bara hinner läsa en bråkdel av. Det är hemskt om man börjar få dåligt samvete för nåt sånt!

      Radera