2014-01-31

Tvivel

Fast nu betvivlar jag starkt, mycket starkt, att jag kommer att klara av en nätfasta. Hm. Det är å andra sidan säkert ett tecken på att jag om någon skulle behöva det.

8 kommentarer:

 1. Vi behöver det.
  Och vi behöver inte straffa oss så hårt om vi inte klarar det hela tiden.
  Men att försöka är ju en vinst.
  Och förhoppningsvis får vi iväg några brev också.
  Vill du ha ett?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gärna! Mejla mig på maria snabela maraiturtschaninoff.com föradress!

   Radera
  2. Ja, fast stava mitt namn rätt och inte FEL som jag just gjorde...

   Radera
 2. Äh nätfasta. Varför det? Nätfrossa tycker jag. Kan det inte finnas en sån månad också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sidu nätfrossa är det ju varje dag hos mig...

   Radera
  2. Mig med. Jag tycker man ska bejaka sina laster...

   Radera
 3. Jag känner en som ålade sina studenter på en kurs i studieteknik att som ett experiment i koncentration ha en (1)! dags nät- och mobilfasta (varken surfa el ens läsa sms el tala i tfn annat än det absolut nödvändigaste i stil med "kom och hämta ert sjuka barn från dagis). En dag. Ingen klarade det.

  Så fick de ta en dag som de riktigt skulle frossa, som motvikt. När de skulle utvärdera dagarna så var det många som konstaterade att den dagen inte egentligen skilde sig så väldigt mycket från en normal dag...

  Det var ett intressant experiment, tycker jag, väldigt utmanande! Det kan lyckas för mig ibland på landet (speciellt i somras då vi var fem personer på en nätpinne med skakig 2G-kontakt), men i stan, i det vardagliga livet, är det svårt.

  Lycka till:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och som Cyndi ovan skrev så skall man inte straffa sig så hårt om man inte klarar det. Jag vill inte låta bloggen dö bort, så därför är jag här och kommenterar, men frånsett det har jag inte läst en enda blogg än idag, inte varit på twitter alls och bara skrivit ett "hej då"-inlägg på FB. Okej, klockan är bara halv fyra, men ändå, det är mycket mycket mindre än jag annars skulle ha gjort.

   Radera