2013-12-03

Lilla diktatorn

Smekmånaden är över - idag är det mindre mysigt att vara hemma med sjuklingen. Det är nog nåt virus han har för idag droppar näsan - och han är ARG. På allt. Hela tiden. Vill inte göra något av det mamma föreslår - baka, pyssla, rita - och jag får inte heller göra något. Han skriker ut kommandon och krav och är inte alls sig själv. Inget är bra, inget är roligt och ingenting kan man resonera kring. Suck. Hoppas han är frisk i morgon...

6 kommentarer:

 1. Vidrigt med virus.
  Sätt honom i badet
  .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev liite bättre när han väl ätit. Men inte mycket.

   Radera
 2. Ja, kanske han var hungrig? Ge honom bara sånt han gillar. När man är sjuk måste man få plättar med sylt. Men å andra sidan - han sover ren... antagligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Problemet var att en magsjuk patient kan man inte ge vad han vill ha - då kommer det upp igen. Vi var tvungna att låta magen lugna sig först. Men sen när vi långsamt började introducera vanlig mat fick han just sånt han tycker om.

   Radera
 3. Jobbigt. Men det är ju så där man vill vara själv. (Eller kanske man är?) Alltså vid sjukdom vill man kräva och vara arg för att allt är fel. I vanliga fall är man förstås en ängel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä jag vill mest vara bara ynklig och bli ompysslad...
   (Och såklart jag är en ÄNGEL normalt!!)

   Radera