2013-09-03

Fullständigt menlöst inlägg

Hej! Hjälp, jag borde blogga något. Men i morgon åker jag på girlpowerresa till Wien, och idag vill jag bli färdig med ändringarna i Saga, så att jag kan skicka manuset till testläsarna innan jag reser. Så jag har inget fiffigt att komma med. Öh. Vill ni fråga något?

4 kommentarer:

 1. Det här är kanske ingen lätt fråga att svara på, men jag är så otroligt nyfiken på själva processen om hur en bok blir till. Så där i grova ordalag. Börjar du bara skriva eller har du en ungefärlig plan? I vilket skede börjar du läsa igenom det du skrivit? Hur många gånger redigerar du? Nåt annat som är viktigt? Skulle vara jätteintressant att höra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det var en stor fråga! Jag skulle gärna svara på den, men jag har redan skrivit om det ett par gånger på bloggen och rädd för att upprepa mig. Men jag skall lägga upp ett svar!

   Radera
 2. En fråga som kanske är lättare att besvara på 10 rader:
  Händer det (ofta) att du tänker att någonting inte skulle gå att skriva en bok om? (Och nu menar jag inte i första hand att ett ämne skulle vara för svårt eller personligt utan att företeelsen i sig är sådan att läsaren skulle ha svårt att köpa det.)
  Jag tror jag skulle kunna skriva en lista. Om jag bara får loss lite tid.

  U.J.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag förstår hur du menar och jag misstänker att du har nåt i tankarna, men det är inget jag själv tänkt på. Jag ser fram emot din lista!

   Radera