2013-03-21

Följetongen

Glömde ju helt att puffa för att  min del av följetongen var i tisdagens Hbl! Den lär ingå i andra tidningar också men inte alltid på samma dag.

2 kommentarer:

 1. Ska försöka ta en titt.
  Läste den första delen när jag hade några minuter över på jobbet och ändå satt för att demonstrera databasen jag nämnde.
  Med all respekt för författaren jag inte vet något om var det ingen större fröjd. Ett sådant där försök att nå stor identifikation med kiddsen vilket i det här fallet snarare leder till stor tristess.
  Och man får väl inte skriva typ "föga anade han att hans liv skulle förändras totalt". Jag tror det står 4-5 gånger i texten med nästan samma ordalydelse och det signalerar bara "jag vet egentligen inte vad som händer men om jag håller det här i luften lite till kommer någon annan och tar över".
  Det är mycket möjligt att det vänder i del två men just nu ser jag fram emot att Näcken kommer och tar alla i din del.

  U.J.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Våra delar är väldigt olika, allesammans :-) Jag hade mer fantasy med först, men tonade sen ner det med tanke på den som skulle komma efter mig. Jag var den enda fantasyskribenten i ett gäng realister, och jag ville inte göra det för svårt för nån. Nu är min text väldigt tolkningsbar :-)

   Radera