2013-02-12

Liten hand

Idag har varit en hemmadag med ledsen liten pojke. E stukade (?) handen igår kväll och har haft ont i den hela dagen. Dessutom har han varit oerhört trött eftersom han sov dåligt och grät sig genom det mesta av natten på grund av handen. Trots normal tupplur på dagen ville han gå och lägga sig fyratiden... Vi har varit  till läkare med handen men det finns inget uppenbart fel på den. Han vill inte använda den alls och så fort den nuddar mot något gråter han. Dvs att leka går inte alls. Bara mysa, gosa, höra sagor och se lite på barnprogram har gått an. Maten har inte heller smakat.

Och det är nog märkligt hur man reagerar så fort ens barn har ont. Jag blir helt konstig, kan inte fokusera på något, stressnivåerna går i taket och jag vill själv inte ens äta. Jag hoppas hoppas hoppas att allt är bättre i morgon. Och att vi alla får sova i natt.

6 kommentarer:

 1. Vi har haft samma problem här, Idun hade ett handledsben ur led för några år sedan, läkarna kunde inget göra, men efter ett dygn hoppade allt tillbaka på plats igen av sig själv. Tills dess använde hon inte handen alls, det gjorde för ont. Hoppas det löser sig av sig själv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset Malin! Men läkaren kände iofs inget i handen? Han klagade nog idag också på att den gör ont, men mindre än igår. Han vill inte använda handen alls, precis som Idun. Det har nu gått över ett dygn :-/

   Radera
 2. Aj. Ja. Oron är ett helvete. Rent ut sagt och inget annat.
  Men jag sku vänta vänta vänta några dygn. Tvinga sej att vänta och städa stressen av mej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns inte så mycket annat vi kan göra än vänta. Och sen röntga.

   Radera