2013-02-04

En försvarlig hög brev

I brevskrivarmånadens anda kommer här ett foto min mamma tagit på min mormors och morfars korrespondens under kriget. Det är en inalles 1 meter 36cm hög trave.Jag har hittills hållit tempot och skickar fyra brev. Hur går det för er andra? Och har ni fått någon post än?

11 kommentarer:

 1. Jag har skrivit ett postkort (allra första dagen) och tre brev. Och postat dem också varje dag, fast det varit lördag och söndag. Så blir de inte liggande i misstag. Det har varit roligt - so far. Inte haft problem med VAD jag skall skriva, det har gett sig själv. Min handstil är det enda problemet.

  SvaraRadera
 2. Vilken imponerande hög med brev! Vilken skatt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Någon dag skall jag sätta mig ner och läsa dem. När mamma säger att jag får :-) För det är ju ändå någons privata brev.

   Radera
 3. Verkligen en skatt!

  Ärligt talat går det dåligt med mitt brevskrivande. Men jag har nog TÄNKT på det väldigt mycket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag! Ett kort! Det behöver ju inte vara ett helt brev.

   Radera
 4. En riktig släktklenod!

  Här går brevskrivandet ganska uselt. Ett brev på lådan hittills vilket nästan är okej eftersom det bara är månadens andra post-dag, men oddsen är inte goda. Det har varit sjukdomar i huset och även hyfsade dagar är det svårt att komma igång före 22, när dottern somnat. Men man måste väl hoppas på en liten ljusning framöver.

  Har inte märkt någon skillnad mot de vanliga räkningarna (och sådana vägrar jag svara på).

  Men kul att ha rullande ändå.

  U.J.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med så små barn som du har får man nog vara snäll med sina egna brevskrivarambitioner. Ett brev i veckan är ju mer än de flesta skriver, och jag tycker att huvudsaken är att man försöker.

   Jag har inte heller fått några brev... Än!

   Radera
  2. Brev och brev, snarare en försändelse.
   Men jag kan nog leva med att inte nå de 23. Det finns visst hopp om 10-15, men vet gör man ju inte förrän efteråt.

   (Om jag visste tiden för publiceringen av den där artikeln och hann få tag i tidningen skulle jag nog skicka den i en sådan försändelse, men min redaktör tiger. Jag är dock ganska trygg i att den blir publicerad ty jag har fått betalt.)

   U.J.

   Radera
 5. Jag har skickat ett paket och två brev. Jag gjorde iordning ett paket till men det ska inte gå i posten förrän imorgon och då är jag inte hemma, så det är strikt talat inte jag som postar det.

  Har du lagt upp en profil på Month of Letters? Har du fått dina belönings-badges?

  Jag känner mig verkligen internationell som har postat brev från USA, i en postlåda med en flagga på som jag fick höja för att brevbäraren skulle stanna och plocka upp det. Och jag fick klicka i internationellt för jag skickade till Sverige härifrån! Och jag fick klicka i Explorer också eftersom jag skickade från en ny postlåda.

  Så, jag tror jag fattas ett brev eller så, men det ska nog kunna tas igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag deltar faktiskt bara så där inofficiellt. Orkade av nån anledning inte anmäla mig. Men det låter spännande det du beskriver!

   Radera