2013-01-14

Luckan är bra

En bloggläsare tipsade om att mina böcker inte finns att få i den lokala bokhandeln. Och det är ju trist. Men nu finns de alla tillgängliga på Luckan istället! Så kipin kopin dit! Dessutom kan man ju lämna ett meddelande här på bloggen om man vill få något signerat, och så kan jag signera ett ex hos Luckan när jag har vägarna där förbi, och så är det bara att köpa det exet. Bra, va?

9 kommentarer:

 1. Jo, Luckan är bäst. Bästa presentaffären i hela stan. Men. På riktigt. Hur är det möjligt att dina böcker inte finns i bokhandeln? Slutsålt, eller nada intresse?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte. Dels är det nog så att de inte har de gamla utan bara den senaste, och sen berättade de på Luckan att Förlagssystem har nån regel om att de bara får ha böckerna i tre månader? Så något med det har det säkert att göra.

   Radera
  2. Förlagssystemet verkar ju rutigt. Tacka vet jag biblioteken. Men inte ens de håller böckerna forever and ever. Folk lär inte låna böcker som ser "gamla" ut. Utom klassiker, då.

   Radera
  3. Jo man märker det när bara några år gamla böcker säljes bort.

   Radera
 2. Men jag såg ju Underfors i Karis bok och papper förra veckan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men aj så skönt att höra! Att det inte bara var Helsingin alla?

   Radera
 3. Jo det var före jul som det inte fanns någon av dina böcker i bokhandeln. Men tyckte de sade att de hade beställt. Minns inte så noga, då det fixade sig med Luckan. Har bara så svårt att minnas att Luckan är på ny plats...
  hälsar bloggläsaren som frågade

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som tur är Luckans nya plats nära den gamla :-)

   Radera