2012-12-03

Lost and not found

Nu får nån som är synsk tala om var vi lagt vår kamera... Den har varit försvunnen i två veckor nu. Jul utan kamera känns lite trist.

7 kommentarer:

 1. I nån väska som du hade med till Göteborg

  SvaraRadera
 2. Din mamma har den.

  SvaraRadera
 3. Nå jag tror OCKSÅ att min mamma har något med saken att göra, men hon blånekar!

  Jag har haft den sen Göteborg, och dessutom gått igenom alla kassar och väskor.

  SvaraRadera
 4. Haru kollat i ALLA lådor? Också leksaks? Och tvättkorgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om vi hade kollat i ALLA lådor och på ALLA hyllor vore den knappast längre borttappad... Men man minns ju inte var man letat och huset är så stort.
   Tvättkorgen är garanterat ogranskad.

   Radera
 5. Jag är sannerligen inte synsk och vet nätt och jämnt på tio mil när var Karis ligger så jag ska nog inte spekulera i var en särskild kamera i ett särskilt hus ligger.

  Min mina erfarenheter från ett livs förläggarverksamhet (mina grejer kommer bort jämt) tyder på att saker ofta ligger nära platsen där man upptäcker att de saknas (åtminstone om man tappat något på en stig i skogen eller så) eller på ett ställe där man var säker på att man letat.

  Sedan är det en irriterande sak att de ofta ligger på det sista stället man letar på men numera har jag lärt mig att det enkelt kan undvikas genom att man helt enkelt fortsätter leta när man funnit det man söker.

  F ö borde det gå att googla fram ett medium om man är sugen. Jag tror de brukar ha svårt att hitta katter men kameror har jag aldrig hört några invändningar mot.

  Lycka till

  U.J.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men var stod jag då jag upptäckte att den saknas? Hm.
   Googla medium blir snart nästa steg...

   Radera