2012-10-24

Sju är ett magiskt tal

Jag var just inne på Sanastos sidor och uppdaterade mina uppgifter för att kunna få utlåningsersättningarna. Och nu har jag sju verk registrerade. Sju. Det är helt sjukt, ju. (Översättningarna räknas också, nämligen.)

Ibland vill jag kunna gå tillbaka i tiden och tala om det här för mitt yngre jag. Att jag fått allt det jag drömde om men trodde var helt omöjligt - och så lite till.

8 kommentarer:

 1. Ett av dina sju verk läses idag i en skola i Värmland. Det är läsvecka. Helt underbart. Alla "vanliga" lektioner ägnas åt läsning. Idrott, slöjd och bild går som vanligt.

  Det är inget magiskt alls med sju. Mer ska det vara. Fortsätt skriva ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns många magiska tal. Sju, nio, tretton (!) för att inte tala om 42 :-)

   Radera
 2. Sju är magiskt, Cyndi, men mer skall det ändå vara. Det finns andra magiska tal. Nio är följande! Och som den som längst av alla följt med den här författarens liv och arbete kan jag bara säga att jag ständigt är helt magifierad... Hur kan hon? Hur blev hon sån?

  SvaraRadera
 3. Inte för att förta magin på nåt vis alls. Men det var nån som hävdade att sju är antalet på lagom. För färre är få eller lite och fler är många och mycket. Så vidare bara, när kommer åttan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är just det som är det fina i kråksången - åttan kommer utan att jag gör just något alls! För åttan bli Arra på danska.

   Radera
  2. Den kommer när den kommer hördu!

   Radera