2012-09-14

Min musiksmak är inte cool

Jag är veckans DJ på Hufvudstadsbladets fredagssidor. Gå in på hemsidan och lyssna på min förfärligt ohippa, o-creddiga musiksmak :-)

12 kommentarer:

 1. En lista där I'm Gonna Be (500 Miles) finns med kan inte på något vis vara fel.
  Jag minns inte om du sett Doctor Who, men det här är den bästa videon till den låten (gjordes då David Tennant slutade, han är en gigantisk Proclaimers-fan):
  http://www.youtube.com/watch?v=FPKgPB80jNA

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste ta en titt!
   Erkänner att jag inte vet så mycket om Proclaimers annat än just den låten...

   Radera
 2. Länge leve 90-talsmusiken! Perfekt fredagslåtlista! Tack! Och håller med SivÖ ovan, en lista där 500 Miles finns med är aldrig fel.
  Vi bad också DJ:n spela 90-talsmusik på vår bröllopsfest eftersom det var då det begav sig för oss första gången. Men någon måtta med allt får det vara insåg vi då han spelade CocoJambo för femtielfte gången efter Basket Case. Då gick vi och sa att du får nog gärna spela något annat också... :)
  Sen ett erkännande; jag har inte läst Arra. Borde jag läsa den innan jag börjar med Anaché? (som finns på mitt nattygsbord)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Böckerna hänger ju inte ihop, men det kan nog vara roligt att läsa Arra först, tror jag. Eller nä, egentligen är det nog ingen större skillnad!

   Radera
 3. Äh. Perfekt ju.
  Jag gillade flera av dem och jag är inte ohipp ;-)

  (Börjar nästan gråta när jag tänker på den ohippa låtlistan vid vårt bröllop för 19 år sen ... Nästan en anledning att gifta sig igen. Jag ska fråga F ...)

  Jag kör hela listan ikväll.
  Svårt att lyssna när jag jobbar ;-)

  SvaraRadera
 4. Svinbra låtlista! Och det var Janne Strang som skrev din presentation i tidningen, inge jag...

  Men framförallt TACK för sällskapet och de utmärkta diskussionerna om att skriva i går. Ses på torsdagen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv!! Det var så roligt. Fast aldrig hinner jag prata med dig så mycket som jag skulle vilja :-)

   Radera
 5. Vem sjutton bryr sej om hippt eller ohippt när man kan njuta av the Proclaimers?? Dom är underbara! Sen var det ju lite åttital där också... frågan är om inte det är lite hippt? Eller så inte. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag vet, allt hölls inte inom nittiotalet.

   Radera
 6. Hur bra lista som helst! (Att det fanns några låtar där jag inte känner igen visar bara att jag är riktigt, riktigt efter när det gäller musik.) Tack för igår, det var jätteroligt att ses! Verkligen!

  SvaraRadera