2012-09-23

Mässförberedelser = 0

Det känns som att alla andra är så vansinnigt förberedda för bokmässan i Göteborg redan. Jag läser bloggar om färdigpackade necessärer, klänningsval & inköp, förberedda boksummeringar och soundbites. Med släppfest och annat har jag inte hunnit fundera på bokmässan ännu. Alls. Det srtressar mig något. Jag flyger på fredag morgon.

Jo, en anteckning gjorde jag förresten idag: Glöm inte visitkort!

Jag kommer säkert att glömma just dem.

5 kommentarer:

 1. Jag tror ibland att jag är förberedd. Men det är bara det att jag är ivrig. Något konkret har jag inte gjort. Jag försökte planera vilka seminarier jag skall gå på, men kom av mig efter ungefär en fjärdedel (torsdagens program har jag alltså gått igenom på nätet och prickat för vilka punkter jag är intresserad av, och ofta går tre på samma gång, jag borde välja ETT alternativ i något skede). Jag har tänkt sy en klänning. Igen. Det kommer förmodligen inte att bli av. Andra förberedelser är inte heller klara. Men vet du, det ordnar sig. Det ordnar sig alltid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle också gärna planera vilka seminarier jag skall se men jag är rädd att jag inte kommer att hinna med ett enda... Borde ha kommit dit ren på torsdag och haft en helt ledig dag.

   Radera
 2. Jag har ju tyvärr aldrig besökt mässan som inbjuden gäst utan bara som vanlig besökare. Kanske är det annorlunda för stjärnorna, lite lönndörrar att slinka in i etc.

  För de dödliga är det viktigaste annars att klä sig någorlunda bekvämt. Det kommer att vara mycket varmt - särskilt på lördag och söndag när den s k allmänheten släpps in. Jag tycker lite synd om de manliga författare vars persona fodrar att de bär kavaj.
  Bekväma skor. Vattenflaska. Rymlig väska. Oändligt tålamod.

  Jag hoppas att alla får en underbar mässa. Själv kommer jag antagligen att flyttpacka istället.

  U.J.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag har tänkt synda mot det där med bekväma skor - de manliga författarna måste kanske ha kavaj, de kvinnliga får plåga sig med fina men opraktiska skor...

   Radera
  2. Famous last words...


   Ibland önskar jag att jag vore en sådan där karl som går i kavaj till vardags men skulle jag bli bjuden på mässan skulle jag önska jag var en hawaiiskjortekille.

   I så fall föreslår jag att du lägger till skavsårsplåster på listan.

   U.J.

   Radera