2012-02-20

Den fyrbenta familjemedlemmen

Hunden har varit på stugsemester med sin morrmorr i en dryg månad.
Igår kom hon hem igen. Det känns nästan underligt: vem är det som svansar omkring här mitt i allt? Aj man måste ju mata det där lilla djuret också.
Men hon har genast gjort sig hemmastadd igen.

6 kommentarer:

 1. Å, det där måste jag testa! Bara trycka in mej mellan två kuddar när jag känner mej hängig och frusen :-)

  Vad är hon för sort?

  SvaraRadera
 2. En sån söt en :-) Har du inte tyckt att det känns hemskt tomt då? Det brukade vi tycka när katterna ibland var på landet och vi hemma om somrarna. För att inte tala om hur tomt det är sen de gått till de sälla jaktmarkerna :-(

  SvaraRadera
 3. I morse läste jag om din hund och morrmorr och fascinerades över hur surrealistiskt saker kan te sig. För vad jag minns har vi aldrig träffats. Eller, kanske såg jag dig en gång på rådgivningen? Ändå känns det som om jag nästan känner dig. Och din mamma. Så skumt att bo så nära och läsa om den andra. Men ändå aldrig se dig.

  SvaraRadera
 4. Jenny, nej det är ju hemskt att erkänna men det har inte kännts tomt... Nog förr, när hunden varit borta, men nu har det varit sån full rulle med sonen och snöskottning och jag vet inte vad. Och rätt skönt att slippa gå på hundpromenad när det var -28...

  Situationsdiktaren, så skumt att vi kanske setts för jag vet ju inte alls vem du är eller hur du ser ut! Eller vet jag, men kan inte koppla?

  SvaraRadera