2011-12-21

The Trailer!

Jag har sett på denna två gånger idag och båda gångerna fick jag tårar i ögonen. Det ser ut att bli en upplevelse! Orsaken till min blankögdhet är nog att det känns så underbart att åter få besöka dessa underbara landskap och personer, den magiska stämningen. Och sången! Jag älskar hur de gjort sången. Stämningen blir perfekt.

6 kommentarer:

 1. Ett år...
  Ett helt år.
  Skönt att du blir tårögd.
  För då känner jag mej inte ensam om det ;-)

  SvaraRadera
 2. Djupa rysningar i hela kroppen när de började sjunga!

  Försökte läsa boken åt sonen på sommaren, men han blev lite rädd för dvärgarna i början så fick bara läsa ett kapitel. Måste ta ett nytt försök före filmen kommer :)

  SvaraRadera
 3. Det känns som att återse gamla vänner trots att det bara är Gandalf och Galadriel som är de samma. Och Gollum förstås. Jag hade svårt att andas första gången jag såg den, det blev så mycket känslor. Musiken, landskapet.. och Martin Freeman som är så perfekt som Bilbo!

  SvaraRadera
 4. Jaa-a! Väntar sååå på det återseendet! Håller med SivÖ, Martin Freeman verkar passa perfekt i sin roll! Det ska bli helt underbart! (Jag såg Return of the king tre gånger på bio... På DVD ids jag inte ens räkna. För att inte tala om böckerna.) Oj, nu fick jag lust att se om hela trilogin under julhelgen...
  Lite konfunderad är jag dock över vad Frodo har att göra i filmen? Men antar att de ville binda ihop filmen till trilogin på nåt sätt. Som sagt blir det ett kärt återseende så jag orkar inte vara så petnoga i det hänseendet. :)

  SvaraRadera
 5. Freeman verkar bra som Bilbo! Och han tillför lite humor till det hela. Något som verkligen saknades i en viss porträttering av Frodo. Nå, de filmerna hade inte så mycket humor i sig, The Hobbit är ju en ljusare bok, men ändå.

  Jag älskar att vi är ett helt gäng som sitter och ryser och snyftar och knappt kan vänta ett helt år! Jag undrar hur många gånger jag kommer att titta på trailern under det kommande året...

  SvaraRadera
 6. Jaa, Martin Freeman <3 Jag har älskat honom sen jag såg Sherlock.

  Varför släpper de trailern redan nu, sadister!

  SvaraRadera