2011-02-20

Bästa. Födelsedagen. Någonsin.

Vet ni vad det bästa är när man fyller år?
Allt!
Speciellt när man har en man som verkligen känner en. Då behöver inte presenterna vara stora och dyra. För de är bara så Rätt.

Min födelsedagsmorgon i bilder:
Bröderna Grimms samlade (oförkortade) och vackert illustrerade sagor! Och så Willow. WILLOW!! En av mina topp-tio filmer. Som jag inte sett på länge.Pancakes, denna morgon med banan och citron. Underbart goda!


Need I say more? Best. T-shirt. Ever.

7 kommentarer:

 1. WILLOW!!! Nostalgi! Får jag komma över på filmkväll :D den var verkligen inte igår som man såg. Får sätta maken i arbete tror jag.

  Jag vet en vän som verkligen skulle vilja ha den där tröjan också, men buffy dödar ju bara elaka vampyrer... ju...

  Jättegrattis på din födelsedag!

  SvaraRadera
 2. Grattis på fölsedagen! :-)

  Jag hoppas innerligt att temlan var med mandelmassa, den hade ju åtminstone mandelflarn på toppen. Eftersom jag anser att det är den Enda Rätta sorten:-)

  Den där tröjan var himla kul!

  SvaraRadera
 3. Eftersom jag älskar din blogg och den verkligen är förtjänt av det ger jag dig en One Lovely Blog Award, du kan kolla mitt senaste inlägg ♥

  SvaraRadera
 4. Tack för gratulationerna och tack Andréa! Jag är glad över utnämningen.

  SvaraRadera
 5. Grattis i efterskott, ser härligt ut!

  (Och kämpa på med den lille, får jag tipsa om den stora gåvan som är treminutersmetoden ... tufft ett tag men kan bli jättelyckat förvånansvärt snabbt, i vårt fall mindre än en vecka med sonens nattsömn)

  SvaraRadera
 6. Vi har haft riktigt bra nattsömn ett tag, men han genomgår nåt slags utvecklingsperiod just nu när dagssömnen också är svår att få tag på och han är rätt kinkig. Kan eventuellt vara tänder på väg...

  SvaraRadera
 7. Japp, så kan det vara!
  Flytande barnalbyl (dunkvis) som gäller ett tag nu då...

  SvaraRadera